Életvezetési tanácsadás és önismeret fejlesztése

  • dohányzásról leszokás támogatása

Gondolt már arra, hogy milyen jó lenne leszokni a dohányzásról? Talán el is határozta magát, de valahogy időközben feladta? Abbahagyta már és megtapasztalta a dohányzásról leszokás előnyeit? Szeretné fenntartani a dohányzásmentes állapotot? Haladjon a dohányzásról leszokás útján pszichológussal!

  • kiégésprevenció

Reménytelennek érzi helyzetét? Mintha érzelmileg kimerült lenne? Kezdi elveszteni érdeklődését munkája, kollégái iránt? Kevésbé hatékony a munkavégzése? Gyakran keveredik konfliktusba? Testi panaszai felerősödtek? Tart tőle, hogy a sok tennivaló kiégéshez vezet? Kérjen pszichológusi segítséget!

  • eredményesebb időgazdálkodás elérése

Olykor összecsapnak a hullámok a feje felett? Rengeteg elintéznivalója van, de képtelen rávenni magát? Folyton halogat? Kicsúszik a határidőkből? Úgy érzi, hogy rosszul bánik az idővel? Szeretné tudatosabban beosztani idejét? Várom megkeresését!

  • problémamegoldás hatékonyságának növelése

Reménytelennek tűnik egy új szituáció? Negatívan éli meg a döntési helyzeteket? Összezavarodik, feszültté válik, ha problémákkal találkozik? Pszichológussal lehetőség nyílik a pozitív hozzáállás kialakítására és a problémamegoldás hatékonyságának növelésére.

  • lelki ellenállóképesség erősítése

Stresszforrások hatják át mindennapjait, amelyek befolyásolják lelkiállapotát? Szeretné gyorsan visszanyerni jó közérzetét a megterhelő élethelyzetek átélését követően is? A lelki ellenállóképességet lehet erősíteni pszichológussal is!

  • önismeret mélyítése

Ki vagyok én? Merre tartok? Bizonyára Ön is feltette már ezeket a kérdéseket valamilyen formában. Az útkeresés folyamata lehet hosszas és bonyolult, ugyanakkor értékes felismerésekkel teli. Izgalmas belső munkára hívom, hogy felfedezhesse saját útját, útvesztőjét. Szeretne élni ezzel a lehetőséggel?

  • hatékonyabb kommunikáció

Gyakran előfordul Önnel, hogy félreértik, könnyen vitába keveredik kommunikációs stílusa miatt? Eredményesebben szeretné képviselni Önmagát? Nehezére esik nemet mondani? Nehézkesen fejezi ki gondolatait? Úgy érzi, hogy jól kommunikál, de szeretné hatékonyságát fokozni? Konzultáljon pszichológussal!